ibiza boten en bootverhuur
IBIZA BOTEN en BOOTVERHUUR - Alles over BOTEN en BOOTVERHUUR op IBIZA   







ibiza boten en bootverhuur
IBIZA BOTEN en BOOTVERHUUR
Alles over het huren van boten en charteren van jachten op Ibiza

Heb je al eens gedacht aan het HUREN of charteren van een boot, schip of jacht op Ibiza?
Ibiza BOOTVERHUUR biedt informatie over jachtverhuurbedrijven op Ibiza die bootverhuur aanbieden dmv particuliere boot charters, voor slechts één dag, of voor complete vaarvakanties!

Het, per boot, verkennen van de Middellandse Zee rond Ibiza, is een fantastische ervaring, of je nu kiest voor een krachtige motorboot om te watersporten, een romantische zeilboot of een luxueus jacht.
Ibiza bootverhuur levert je charter jachten, variërend van kleine tot super jachten, schepen en boten die kunnen worden gehuurd, inclusief schipper, of, indien ervaren en geschoold, kun je zelf over de omliggende Middellandse Zee navigeren om de mooiste kant van het eiland Ibiza verkennen.
U zult er luxe motorboten, prive powerboten en speedboten en uiteenlopende huurjachten vinden, die voldoen aan je specifieke eisen, en die tegen betaalbare prijzen beschikbaar zijn om te charteren.

Huur een boot op Ibiza en geniet van een prachtige boottocht naar Formentera, het magische rotseiland ES VEDRA of naar de andere mooie kleinere eilanden. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn, als een droom die uitkomt.
Talrijke baaien met verlaten stranden en baaien, verborgen langs de mooie, grillige kustlijn van Ibiza, bieden paradijselijke stops voor alle varende bezoekers.
Verrassende, kleine eilandjes omringd door kristalhelder water, wachten tot jij er voor anker gaat om ze te verkennen. De talrijke baaien, eenzame stranden en kreken, verborgen langs prachtige, grillige kustlijn van Ibiza, zorgen voor een onvergetelijke boottocht beleving voor alle bezoekers.

Tal van locaties langs de kust van het eiland Ibiza bieden mogelijkheden voor aanmeren, om te genieten van de stilte van de afgelegen baaien met hun rustige stranden en water.
Maar houd er rekening mee dat de unieke onderwaterwereld schoon en helder blijft door de zuiverende werking, van de belangrijke, en beschermde, kolonie van 100.000 jaar oud zeegras, Posidonia Oceanica, en daarom kunnen boetes voor verkeerd ankeren (gevaarlijk voor Posidonia !) oplopen tot boven 1.000 €.

Enthousiaste liefhebbers van zeilen of windsurfen kunnen op Ibiza catamarans, zeilboten, schoeners, zeiljachten, bare boats of jetski’s huren, die je kunt vinden in Ibiza Zeilen & WINDSURFEN.
Geniet van een heerlijke duik in de warme Middellandse zee, of vermaak je met een van de vele mogelijkheden tot
watersporten op IBIZA of maak gebruik van de perfecte wateromstandigheden om te Duiken of snorkelen.

Jachtservice aanbieders op Ibiza bieden hun expertise, met ingenieurs en specialisten bij de hand, om jachteigenaren te ondersteunen met noodzakelijke reparaties of het dokken van schepen tot 60m. De uitstekende dienstverlening, omvat jacht charters - mét of zonder bemanning, jacht verkoop - nieuwe en gebruikte schepen, bevoorrading en ligplaatsen in alle jachthavens van Ibiza, evenals in diverse jachthaven locaties in de Balearen.

Elke gemeente op Ibiza heeft één, of meerdere moderne jachthavens - Marinas - met voldoende aanlegplaatsen, waar je voor anker kunt gaan op een prettige en veilige ligplaats, met inbegrip van de noodzakelijke diensten en vermaak.

Bootverhuurbedrijven die charterboten aanbieden liggen verspreid over het hele eiland Ibiza, en leveren de beste boot charters, voor de beste mediterrane boottochten, dag cruises en bootexcursies.
Of u nu op zoek bent naar ontspanning, natuur of avontuur, Ibiza BOOTverhuur navigeert u naar het perfecte JACHT, of BOOT, voor een goede prijs, voor een uitgesproken andere, maar onvergetelijke vaarvakantie rond IBIZA.

Categories
Ibiza 4 all, Alle informatie over IBIZA BOTEN en BOOTVERHUUR op IBIZA .
© 2006 - 2019 ibiza4all.org